Nederlands
Giethoornimg_6729.jpgGiethoornGiethoornimGiethoornGiethoorn

Het leukste uitje is:

Het leukste uitje is:

Gasten zochten op:

 

Giethoorn - Venetie van het Noorden

Giethoorn Het Venetië van Nederland!

Giethoorn, het authentieke dorpje dat gelegen ligt in de kop van Overijssel, staat bekend om haar vele kanalen, wateren en bruggen. Het unieke aan dit dorp is, dat het autovrij is en dus alleen te voet, te fiets of te boot te bereiken is! Ontdek Giethoorn per boot, fiets of ga punteren!

Er worden ook diverse rondvaarten gegeven, prachtige routes zodat u volop kunt genieten van deze natuur- en waterrijke omgeving.

Voor de schippers onder ons, is het ook mogelijk om zelf de wateren van Giethoorn te bevaren door een sloep te huren. Of kies ervoor om een fluisterboot te huren waar u op een heerlijke voorjaars- of zomerdag kunt genieten van Giethoorn.
Dobberen op het Gieterse meer, met het zonnetje op uw gezicht en neem een heerlijke lunch of picknick mee of meer aan bij een van de restaurants en cafés die Giethoorn biedt.

Meerdaagse bezoek Giethoorn

Voor de meerdaagse bezoeker die Giethoorn bezoekt, zijn er ook tal van mogelijkheden.  Bekijk bijvoorbeeld de verschillende arrangementen die Vakantiepark Giethoorn aanbiedt. Naast Giethoorn heeft de omgeving nog meer te bieden. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de omringende dorpen en stadjes, zoals: Steenwijk, Meppel, Blokzijl, Vollenhove, Ossenzijl of Oldemarkt.

Deze plaatsen liggen in of rondom het gebied van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een prachtige omgeving om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur. Stap op de fiets om diverse fietsroutes te fietsen of wandel door de omgeving van Giethoorn met diverse wandelroutes.

Giethoorn in de winter - Schaatsen in Giethoorn!
Ook in de winter is een bezoek aan Giethoorn meer dan waard! Met een strenge vorst, kunt u zich op de schaats wanen en een tocht maken over het natuurijs van Giethoorn. Onder de bruggetjes door, langs de pittoreske huisjes, genieten van de natuur met de wind langs uw gezicht. En de dag natuurlijk afsluiten met een heerlijke warme chocomel of andere lekkernij bij een van de eetgelegenheden die Giethoorn te bieden heeft.


Bekijk de winterfoto's en krijg een sfeerimpressie van Vakantiepark Giethoorn in de sneew.

     

Restaurant 't Binnenhof
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
0561 452 992
info@binnenhofpaasloo.nl
www.binnenhofpaasloo.nl

Sitemap

Links

Restaurant Eetcafé Giethoorn
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
0521-712422
info@eetcafegiethoorn.nl
www.eetcafegiethoorn.nl

 

Belterwiede Restaurant
Veneweg 191
7946 LP Wanneperveen
0522-281714
info@belterwiederestaurant.nl
www.belterwiederestaurant.nl

Powered by : QualitySites4All
restaurantsweerribbenwieden.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen