Nederlands
Vakantiepark bungalowpark GiethoornGroepsaccommodatie Paasloo OverijsselWaterpark Belterwiede Wanneperveen nabij GiethoornVakantiehuizen op waterpark Belterwiede in Wanneperveen Overijssel - luxe vakantieparkBungalowpark met luxe vakantiehuizen Villapark Weerribben Overijssel

Het leukste uitje is:

Het leukste uitje is:

Gasten zochten op:

 

Bungalowparken in Overijssel: Vakantieparken Weerribben-Wieden

Boek één van onze 4 bungalowparken in Paasloo, Giethoorn of Wanneperveen in Overijssel. Of u nu een vakantiepark met zwembad zoekt of een chalet met een eigen electrische sloep - u boekt het bij een van de onderstaande parken. Luxe vakantiehuizen, vakantiewoningen met rieten daken en houten chalet vakantie woningen.

 


Het villapark dankt zijn naam aan het prachtige, 10.000 hectare grote, Nationale Park 'Weerribben-Wieden' wat direct aan het park grenst. Deze omgeving heeft ieder jaargetijde verrassingen in petto. 'Fluistervaren' is iets unieks waar het watergebied patent op heeft.


Vakantiepark Giethoorn heeft prachtige accommodaties gelegen in het centrum van Giethoorn aan de dorpsgracht en aan de oever van het "Bovenwiede", een meer gelegen in het natuurgebied 'De Wieden' met volop watersportmogelijkheden.
 


Zilverberk vakantiepark Belterwiede ligt in een unieke omgeving waar rust en ruimte nog bestaan temidden van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel. Wat denkt u ervan om in een boot Giethoorn -bekend als Hollands Venetie- te verkennen?


Residence de Weerribben is een groepsaccommodatie in Overijssel. Nabij Nationaal Park de Weerribben bieden wij 3 grote  vakantiehuizen aan. De luxe vakantiehuizen bieden plaats aan max. 56 personen! De perfecte locatie  voor een vakantie met grote groep!

 


Maak direct een reservering voor uw favoriete park!

Wilt u direct online reserveren bij een van de 4 bungalowparken? Klik op de bookingsbutton per park voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en het maken van een online reservering.

 Villapark de Weerribben

 Vakantiepark Giethoorn

 Waterpark Belterwiede

 

 

Residence de Weerribben

 De allerleukste arrangementen: Maak uw vakantie compleet!

Maak uw vakantie nu nóg leuker met de te boeken arrangementen bij onze luxe bungalowparken. Profiteer daarnaast van verschillende kortingen als 50+ korting, jonge gezinnen kortingen en meer!


 

 Ook in onze vakantiewoningen zult u zich thuis voelen...

De bungalowparken beschikken over verschillende type villa's & bungalows. De ligging en inrichting van deze accommodaties is fraai en verschillend in elk bungalowpark.

 Bungalowpark de Weerribben beschikt over 80 vrijstaande rietgedekte  4-, 6-, en 8-persoon bungalows allen gelegen aan de rand van Nationaalpark de Weerribben. Alle bungalows zijn gelegen op ruime kavels van 500 tot 1000m2 waarvan een aantal direct aan één van de 2 parkvijvers liggen.

 Vakantiepark Giethoorn is gelegen in het centrum van Giethoorn aan de Dorpsgracht én aan de oever van het meer de Bovenwijde. Het park beschikt over zo'n 40 vrijstaande 2-, 4-, en 6-persoons waterlodges. In de zomermaanden geniet u van de boot die bij uw accommodatie is inbegrepen.

 Waterpark Belterwiede beschikt over 63 luxe watervilla's gelegen aan het meer de Belterwijde. Het park beschikt over  4-, 6- en 8-persoons villa's en één 10-persoons woning. De villa's zijn gelegen aan het water wat u de mogelijkheid biedt uw boot aan te meren bij uw villa.

 Groepsaccommodatie Résidence de Weerribben beschikt over 3 luxe vakantiewoningen gelegen in natuurgebied Weerribben-Wieden. Het park beschikt over  8-, 12-, 16- en 24-persoons vakantiewoningen. De woningen zijn gelegen naast bungalowpark de Weerribben.

 

 

     

Restaurant 't Binnenhof
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
0561 452 992
info@binnenhofpaasloo.nl
www.binnenhofpaasloo.nl

Sitemap

Links

Restaurant Eetcafé Giethoorn
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
0521-712422
info@eetcafegiethoorn.nl
www.eetcafegiethoorn.nl

 

Belterwiede Restaurant
Veneweg 191
7946 LP Wanneperveen
0522-281714
info@belterwiederestaurant.nl
www.belterwiederestaurant.nl

Powered by : QualitySites4All
restaurantsweerribbenwieden.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen